Optimizare site

SEO on-page este o parte din promovarea online și conține modificările aduse în codul unei pagini pentru a fi optimizată corect. Mai jos aveți o listă cu cele mai importante elemente de care trebuie să țineți cont atunci când vă apucați de treabă.

  1. Design responsive

Pentru ca website-ul să fie accesibil de pe orice dispozitiv și pentru a nu intra în conflict cu update-ul Google Hummingbird, design-ul trebuie să fie responsive, adaptat pentru mobil.

  1. Viteza de încărcare a unui website

Nimeni nu asteptă zeci de secunde să se încarce paginile unui website oricât de important ar fi conținutul acestuia. Pentru a obține un scor bun trebuie să aveți o găzduire decentă și de asemenea designul trebuie să îndeplinească câteva reguli.

  1. Fără erori

Un alt pas important este eliminarea erorilor de orice fel, atât cele care afectează seo cât și cele de design sau legate de funcționalitatea website-ului.

  1. Title Tags

Titlul unei paginii este esențial în obținerea unei poziții SERP – Search Engine Results Page bune. Puteți adăuga în titlu cateva cuvinte cheie pe care le considerati importante dar si relevante continutului. O structura de titlu buna ar fi Keyword | Brand Name.

  1. Meta Tags (Descripțion and Keywords)

Chiar dacă motoarele de căutare nu mai țin cont de Meta tag-ul descripțion, este bine sa adăugăm o descriere de cca 155-160 caractere fiecarei pagini, care să conțină cuvinte cheie. De multe ori descrierea este folosită de cei care caută pentru a întelege ce conține pagina respectivă înainte de a o vizită.

  1. Headlines

Motoarele de căutare acordă importanță deosebită textului cuprins între etichetele h1, h2 și h3. Ideal este sa folosiți aceste etichete pentru titlul unui articol sau pentru a adăuga o scurtă descriere. Conținutul unei pagini poate conține toate tag-urile de heading H1-H6.

  1. Optimizarea conținutului

Dupa ce ați bifat elementele de mai sus asigurați-vă că aveți un conținut de calitate, unic, așezat într-o formă naturală, cursivă. Asta îl va face ușor de citit de către vizitator. Conținutul trebuie să conțină cuvinte cheie, însă nu abuzați de asta și nici de linkurile din articole, doua linkuri sunt de ajuns, mai multe pot aduce penalizarea paginii.

  1. ALT Tags

Eticheta ALT < img src=”servicii_seo.jpg” alt=”servicii seo” > din linkul unei imagini indică roboților de căutare ce reprezintă imaginea respectivă și o ajută să apară în căutari. Poate aduce trafic relevant.

Punem la dispoziţia companiilor o ofertă de promovare cu un grad ridicat de eficienţă, bazată pe servicii seo cu rezultate stabile pe termen lung. Veţi evita astfel o serie de costuri suplimentare necesare promovării site-ului. Pentru oferta de preţ personalizată nevoilor dvs. vă rugăm să ne contactaţi.