Testimoniale

Catalin Nita

Cateva cuvinte despre baietii de aur de la INTEX MEDIA. Asta va fi cam greu, pentru ca as putea umple pagini. Dar e de ajuns sa va spun ca INTEX MEDIA are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate si care doreste sa ii educe si pe ceilalti in acest sens: SERIOZITATEA```!

Anca Mincu

Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, in care 'celalalt' te vegheaza, pentru a ataca cea mai mica greseala. Secolul vitezei este dedicat celor ce depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca. De-a lungul timpului, am avut colaborari cu numeroase firme ce isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul; putine insa mi-au dovedit-o. Iar faptul ca utilizez serviciile oferite de INTEX MEDIA demonstreaza ca am incredere in echipa ce se afla in spatele acestei firme. INTEX MEDIA este o echipa preocupata cu adevarat de multumirea clientilor sai. INTEX MEDIA este un serviciu pe care vi-l recomand!

George Alin

Fiind alaturi de noi inca de la inceput, INTEX MEDIA ne-a ajutat sa facem primii pasi cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare INTEX MEDIA ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener.