Consultanță realizare site

Când prezența online a unei companii nu se ridică la înălțimea așteptărilor, de cele mai multe ori website-ul companiei respective trebuie modificat sau îmbuntățit. Însă foarte rar, în asemenea situații, căutăm adevăratele motive care au generat problemele.

Adevărul este că nivelul de calitate al website-urilor, în general, este determinat în mod direct de deciziile și viziunile care au stat la baza realizării lor și de către echipa care funcționează în spatele acestora. Rezolvarea problemelor de eficiență în mediul online trebuie să înceapă offline cu oamenii, procesele și planificările din spatele lor și nu cu surle și trâmbițe, online.

Dacă prezența dvs. online necesită mai mult decât mici cosmetizări grafice ori dacă site-ul dvs. aflat în plină transformare are nevoie de multă experiență și luciditate în dezvoltarea unei strategii eficiente, vă invităm să luați în considerare serviciul nostru de consultanță web.

Compania dvs. ar putea avea nevoie de Consultanță Web dacă:

– intenționați să realizați un plan de web design sau o schiță de redesign a site-ului dvs.

– aveți nevoie de un studiu de business pentru un nou site

– a existat o anumită interferență sau suprapunere de roluri, responsabilități și așteptări între oamenii însărcinați cu funcționarea site-ului.

– nu puteți decide dacă e mai bine să modificați sau să înlocuiți site-ul actual al firmei dvs.

– website-ul nu transmite mesajul de marketing potrivit scopului dvs.

– nu aveți încredere că site-ul actual nu produce rezultate satisfăcătoare în raport cu cheltuielile de mentenanță

– relația cu webdesigner-ul dvs. actual s-a blocat sau chiar s-a întrerupt complet.

– ați remarcat că există o anumită lipsă de încredere în site-ul firmei dvs.

– pur și simplu doriți să purtați o conversație despre problemele website-ului dvs, cu cineva competent.

Avem suficientă experiență în acest moment astfel încât să vă putem fi de folos în orice stadiu al afacerii v-ați afla. Contacteaza-ne chiar acum pentru o ofertă de preţ personalizată.